Helyi közélet

2014.10.28. 08:14

Fenyegető feliratot tettek a miskolci MSZP-iroda előtt parkoló pártautóra

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Az MSZP miskolci irodája előtt a párt ott parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből keddre virradóra azt a feliratot írta, "Így jár minden ávós!", az iroda ajtaja elé egy megnyúzott kutyatetemet helyeztek.

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Az MSZP miskolci irodája előtt a párt ott parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből keddre virradóra azt a feliratot írta, "Így jár minden ávós!", az iroda ajtaja elé egy megnyúzott kutyatetemet helyeztek.A rendőrség körbekerítette a területet - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Szabó-Berdár Csilla az MTI-nek azt mondta, hogy az ügyben eljárás indul.


"Már csak a cigányok szavaznak az MSZP-re" és "Így jár minden ávós!" felirat, amelyet ismeretlenek az MSZP parkoló személygépkocsijának szélvédőjére helyeztek a párt miskolci irodája előtt 2014. október 28-ára virradóra. Az iroda ajtaja elé egy megnyúzott kutyatetemet tettek. | MTI Fotó: Vajda János


- MTI -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában