Helyi közélet

2014.05.21. 11:45

KMB: Elfogott cipőtolvajok Ózdon

Ózd - A helyi körzeti megbízott és járőrtársa elfogta azokat az ózdi cipőtolvajokat, akik egy helyi iskolából tulajdonítottak el egy márkás edzőcipőt.

Ózd - A helyi körzeti megbízott és járőrtársa elfogta azokat az ózdi cipőtolvajokat, akik egy helyi iskolából tulajdonítottak el egy márkás edzőcipőt.Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy ózdi oktatási intézmény öltözőjéből 2014. május 20-án 13 óra után elloptak egy márkás tornacipőt.Az állampolgári bejelentést követően rövid időn belül a helyi körzeti megbízott Ózdon ellenőrzés alá vont egy fiatalkorú fiút, mivel a beszerzett információk alapján ő a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetője. Az egyenruhások átvizsgálták a 17 éves fiatalember ruházatát, aminek eredményeként megtalálták táskájában az eltulajdonított lábbelit.

A rendőrök rövid idő elteltével azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a fiatalkorú tettes 15 éves társát is. Az ózdi fiatalemberek a gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában