Helyi közélet

2014.04.29. 14:30

MSZP: a Jobbik is leszavazta a fészekrakós megoldási javaslatot

Miskolc - „Mást sem tesz Fészekrakó-ügyben a Jobbik, mint félretájékoztat, tényeket hallgat el, s uszít azok ellen, akik, velük ellentétben korábban már konkrét tervekkel álltak elő a probléma megoldása érdekében” – reagált közleményben Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője.

Miskolc - „Mást sem tesz Fészekrakó-ügyben a Jobbik, mint félretájékoztat, tényeket hallgat el, s uszít azok ellen, akik, velük ellentétben korábban már konkrét tervekkel álltak elő a probléma megoldása érdekében” – reagált közleményben Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője. „A szocialistáknak az elmúlt években több javaslata is volt arra, miként kellene gyorsan és hatékonyan megoldani a problémát. Ám ezeket a javaslatokat a Fidesz nem támogatta, volt olyan előterjesztés, amit a Jobbikkal egyetértésben tüntettek el a süllyesztőben. A jobbikos elkövetők neve: Sneider Tamás bizottsági elnök, Baráth Zsolt és Vágó Sebestyén tagok. Náluk érdeklődjön Badány Lajos, miért nem támogatták a szocialisták megoldási javaslatát. A választ persze úgyis tudja: a Jobbik nem megoldani akarja a Fészekrakó-ügyet, hanem elnyújtani, politizálni vele” – fogalmazott.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában