Helyi közélet

2014.04.06. 13:57

Készenléti Rendőrség: Elfogott garázdák Miskolcon

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei verekedő társaság elfogásában és előállításában működtek közre Miskolcon.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei verekedő társaság elfogásában és előállításában működtek közre Miskolcon.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 4-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Lakossági bejelentés alapján a rendőrök 22 óra 25 perckor megjelentek a Miskolc Dráva utcában, mert onnan verekedésről érkezett bejelentés.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 49 éves Sz. Tibor, 40 éves R. Zsuzsanna, 35 éves L. László, 28 éves H. Ferenc, 23 éves Sz. Attila, 20 éves R. Imre helyi lakosokat, továbbá a 34 éves B. Gábor felsőzsolcai lakost és fiatalkorú társát a Készenléti Rendőrség munkatársai a Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásaival összehangoltan a helyszínen elfogták, majd további eljárás lefolytatása érdekében előállították.

A verekedőkkel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában