Helyi közélet

2014.04.18. 13:48

Készenléti Rendőrség: elfogott fémtolvajok

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei hat személyt fogtak el, akik egy miskolci fémátvevő telephelyről tulajdonítottak el több mázsa fémhulladékot.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei hat személyt fogtak el, akik egy miskolci fémátvevő telephelyről tulajdonítottak el több mázsa fémhulladékot.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 17-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.A rendőrök 15 óra 25 perckor Szirmabesenyő, Állomás úton igazoltatták a 20 éves L. Béla sajóbábonyi lakost, aki egy kerékpáron tolt különböző vashulladékokat.

A rendőri elszámoltatás során először azt mondta, hogy a fémhulladékokat egy patakparton találta, de a további kérdések után már bevallotta, hogy azokat – más, még több vasanyaggal együtt - egy miskolci fémátvevő telephelyről tulajdonította el másik öt társával egyetemben, amelyeket egy szirmabesenyői telephelyen adtak le.

A rendőrök megjelentek a szirmabesenyői telephelyen, ahol ott találták a fémektől éppen megszabadult O. József 16 éves, O. Sándor 30 éves, T. József 32 éves R. Patrik 20 éves sajóbábonyi és R. Dávid 14 éves sajókeresztúri lakosokat.

A társaság tagjait a járőrök elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, akikkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában