Helyi közélet

2014.03.24. 14:09

Készenléti Rendőrség: Fémtolvajok rendőrkézen

Arnót, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei elfogták azt a három férfit, akik Arnót külterületén egy üzemen kívüli kertészet több kerítésoszlopát kivágták és eltulajdonították.

Arnót, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei elfogták azt a három férfit, akik Arnót külterületén egy üzemen kívüli kertészet több kerítésoszlopát kivágták és eltulajdonították.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 20-án a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsének illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatellátásuk során 10 órakor lakossági bejelentést követően Arnót külterületén tetten értek három férfit, akik egy elhagyatott kertészet vas kerítésoszlopait engedély nélkül kivágták és megpróbálták eltulajdonítani.

A Készenléti Rendőrség munkatársai az aszalói 44 éves H. Gábort és miskolci társait a 19 éves K. Lászlót és a 28 éves K. Jánost elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában