Helyi közélet

2014.02.09. 14:20

Törülköző helyett vágott dohány a sporttáskákban

Miskolc - A Készenléti Rendőrség munkatársai két gyalogosnál 33 zacskó, 200 ezer forintot meghaladó értékű adózatlan vágott dohányterméket találtak és foglaltak le.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség munkatársai két gyalogosnál 33 zacskó, 200 ezer forintot meghaladó értékű adózatlan vágott dohányterméket találtak és foglaltak le.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 8-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök gyalogos közterületi szolgálatellátásuk során 11 óra 15 perckor Miskolcon, a Búza téri távolsági autóbusz-pályaudvaron két fiatalembert vontak ellenőrzés alá, akik a rendőröket észlelve megpróbáltak az intézkedés elől kitérni. Az igazoltatás ideje alatt B. Béla 26 éves harsányi lakos és 15 éves társa végig zavartan viselkedett, amire a náluk megtartott ruházat- és csomagátvizsgálás eredménye választ adott.

Az egyenruhások a két fiatalember sporttáskáiból 33 zacskóban, összesen 17,5 kilogramm, 200 ezer forintot meghaladó értékű adózatlan vágott dohányterméket találtak és foglaltak le

Az intézkedés alá vont két személyt további eljárás lefolytatása érdekében a készenléti rendőrök előállították a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságára.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában