Helyi közélet

2014.01.21. 16:47

Mi lesz a megmaradó laptopokkal?

Miskolc - 17 ezer laptopra pályázhattak a miskolciak, az igénylések száma "csak" tízezer feletti, még a meghosszabbított határidő után is.

Miskolc - 17 ezer laptopra pályázhattak a miskolciak, az igénylések száma "csak" tízezer feletti, még a meghosszabbított határidő után is.„A program első fázisa sikeresen zárult, tízezer feletti a beadott pályázatok száma” – értékelte a pályázatot Bakonyi Zoltán, a Digitális Miskolc programirodájának vezetője. Azt is megtudtuk: igaz, hogy a laptop-pályázat lezárult, de még várják a postán feladott igényléseket.

Mikorra bírálják el a pályázatokat és kik? – kérdeztük. „A pályázatok feldolgozása már jelenleg is zajlik, az elbírálás február végére várható. A pályázatok elbírálását a programot irányító Programiroda végzi a pályázati felhívásban szereplő, egyértelmű pontozás szerint, amely alapján a Programirányító Bizottság a legmagasabb pontszámmal rendelkező pályázatok sorrendjét alakítja majd ki” – válaszolta.

Ha az elbírálás után marad még laptop, újra kiírja a város a pályázatot? – érdeklődtünk. „A Digitális Közösség Program első fázisa lezárult, jelenleg az adatok feldolgozása zajlik. A pályázat további fázisairól és az eddigi eredményekről pénteken tájékoztatjuk a sajtó munkatársait” – ismertette.

Bakonyi Zoltán arról is beszélt, hogy láthatóan az idősek, az általános és középiskolás diákok, a 45 év feletti munkavállalók és az álláskeresők körében volt a legmagasabb az érdeklődés.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában