Helyi közélet

2013.12.12. 12:09

Megvannak a rajzpályázatunk nyertesei

Miskolc - Rajzpályázatunk díjkiosztó ünnepségét jövő szerdán tartjuk.

Miskolc - Rajzpályázatunk díjkiosztó ünnepségét jövő szerdán tartjuk.Hatalmas sikere volt az idén karácsonyi rajzpályázatunknak, közel 700 alkotás érkezett szerkesztőségünkbe. A zsűri két tagja, Juhász Dénesné rajztanár és Kovácsné Nagy Katalin tanító, akik a Komlóstetői Általános Iskola pedagógusai sokáig válogattak a szebbnél szebb alkotások között. Nem volt ugyan könnyű dolguk, de szívesen vállalták, hiszen sok szép alkotást küldtek be a pályázatra a gyerekek. Mint mondták, a rajzok színesek és vidámak. Különösen az alsó tagozatos gyerekeket dicsérték meg nagyon, mivel a legtöbb munkát ők küldték be.

Díjátadó ünnepségünket december 18-án szerdán délután fél 4-kor tartjuk szerkesztőségünk első emeletén. Kérjük a kedves szülőket, hogy erre az időpontra hozzák el gyermekeiket, hogy átvehessék megérdemelt jutalmukat. Címünk: Észak-Magyarország Miskolc, Zsolcai kapu 3.

A nyertesek névsora a csütörtöki Észak-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában