Helyi közélet

2013.11.25. 15:44

MSZP: a cégvezető saját pénzen utazott Floridába?

Miskolc - „Kik mentek el Floridába a miskolci városi cégek és az önkormányzat vezetői, dolgozói közül? A miskolci városi cégek és az önkormányzat vezetői, dolgozói tényleg szabadságukat töltötték a floridai konferencián, saját költségen?” – egyebek mellett ezeket kérdezte a miskolci MSZP.

Miskolc - „Kik mentek el Floridába a miskolci városi cégek és az önkormányzat vezetői, dolgozói közül? A miskolci városi cégek és az önkormányzat vezetői, dolgozói tényleg szabadságukat töltötték a floridai konferencián, saját költségen?” – egyebek mellett ezeket kérdezte a miskolci MSZP.Bazin Géza szocialista önkormányzati képviselő hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: „Az utazás úgy derült ki, hogy Nyíri László, a MIHŐ Kft. vezetője pálmafás, kókuszdiós, horgászós képeket töltött fel magáról a Facebook-oldalára, amelyeket a botrány kirobbanása után gyorsan ki is törölt. Lithauszki Róbert, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója egy sajtótájékoztatón pedig elmondta: tudomása szerint a miskolci önkormányzati cégektől is voltak delegáltak. Tehát egyértelműen többen mentek Miskolcról Floridába.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában