Helyi közélet

2013.11.15. 15:22

Előállítás szabálysértés tovább folytatása miatt

Miskolc, Sajóecseg - A Készenléti Rendőrség járőrei először figyelmeztettek egy sajóecsegi férfit, másodszor már előállították a rendőrségre.

Miskolc, Sajóecseg - A Készenléti Rendőrség járőrei először figyelmeztettek egy sajóecsegi férfit, másodszor már előállították a rendőrségre.A Készenléti Rendőrség megerősítő erői 2013. november 14-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-iránytási Központja 11 óra 40 perckor egy bejelentés alapján családi vitához, Sajóecsegre küldte a járőrpárost intézkedni.

A rendőrök ellenőrzés alá vonták a 70 éves K. Sándort, aki hangoskodott és fenyegette rokonait. A hatóság felszólította, hogy vessen végett cselekményének, aminek a férfi nem tett eleget. Az adat egyeztetés eredményeként a Készenléti Rendőrség munkatársai megállapították, hogy a férfit aznap a reggeli órákban már figyelmeztették a rendőrök, amennyiben nem hagy fel a csendháborítás szabálysértésével előállítják a rendőrkapitányságra.

A járőrök szabálysértés tovább folytatása miatt előállították K. Sándort a Miskolci Rendőrkapitányságra.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában