Helyi közélet

2013.09.03. 12:45

Lebukott a cigarettacsempész Sárospatakon

Sárospatak - Ukrán sofőr, szlovák kisteherautóban, Magyarországra csempészett cigarettát. A rendőrök elfogták, mert telefonált.

Sárospatak - Ukrán sofőr, szlovák kisteherautóban, Magyarországra csempészett cigarettát. A rendőrök elfogták, mert telefonált.A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai 2013. augusztus 30-án járőrözés közben arra lettek figyelmesek, hogy helyben egy kisteherautó sofőrje vezetés közben kézben tartott készülékkel telefonál. Az intézkedés alá vont 41 éves ukrán állampolgárságú férfi nem tudott felmutatni érvényes vezetői engedélyt, illetve a jármű papírjait sem tudta előadni.A rendőrök átvizsgálták a szlovák felségjelzésű tehergépkocsit is, aminek rakterében dobozolt és fóliába tekert több mint 15 000 doboz magyar zárjegy nélküli dohányterméket találtak. A sofőr kihallgatásán elmondta, hogy megbízást teljesített, azaz fizetség fejében a megadott célállomásra kellett volna leszállítania az autót.

A 41 éves L. Valeriit előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárást indítottak vele szemben, illetve az ügyben a büntetőeljárást a NAV Észak-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóság pénzügyi nyomozói folytatják orgazdaság bűntett gyanúja miatt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában