Helyi közélet

2013.09.05. 09:15

Lapátos garázda Abaújszántón - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 4-én történt rendőrségi eseményeiből.Az Edelényi Rendőrkapitányság egy férfit vett szabálysértési őrizetbe garázdaság miatt.

Az illetékes rendőrkapitányság gyorsított eljárásban 72 órán belül állítja bíróság elé az eljárás alá vont személyt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 46 éves H. Józseffel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. szeptember 4-én este hét órát követően Abaújszántón a helyi férfi előzetes szóváltást követően lapátnyéllel bántalmazta a 24 éves sértettet. A járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a garázdát, aki az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhet.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában