Helyi közélet

2013.09.09. 19:45

Jobbik: segítség a devizahiteleseknek

Miskolc - „A devizakölcsönök mögötti visszaélések Miskolcon is rengeteg családot sodortak a csőd szélére. A helyi Jobbik igyekszik segítő kezet nyújtani a bajba jutottaknak” – hangozott el a párt hétfői sajtótájékoztatóján, melyet Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke és Szász-Török Julianna, a párt megyei szakpolitikusa tartott.

Miskolc - „A devizakölcsönök mögötti visszaélések Miskolcon is rengeteg családot sodortak a csőd szélére. A helyi Jobbik igyekszik segítő kezet nyújtani a bajba jutottaknak” – hangozott el a párt hétfői sajtótájékoztatóján, melyet Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke és Szász-Török Julianna, a párt megyei szakpolitikusa tartott.Hangsúlyozták: bár a Fidesz megígérte, mind a mai napig nem nyújtott érdemi segítséget a legnehezebb helyzetben lévőknek, ezért döntöttek úgy, megpróbálnak jogi támogatást biztosítani az érintett miskolciaknak.

Ennek kapcsán a megyei szakpolitikus kiemelte, a deviza kölcsönök törlesztőrészlet emelkedése abból adódik, hogy a bankok egyoldalúan és tisztességtelenül megemelték az árfolyamrést és a kamatot. A szakpolitikus szerint csupán a törvényeket kellene betartani annak minden jogkövetkezményével együtt. A szerződéseket törvényességi szempontból felül kell vizsgálni, ebben ajánlja fel segítségét a Jobbik a miskolciaknak - jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában