Helyi közélet

2013.07.12. 08:55

Újragondolják az IVS-t, 40 millió lesz a tervekre

Miskolc - Megkezdődött Miskolc jelenleg hatályban lévő Integrált Városfejlesztési Stratégiájának (IVS) teljes körű felülvizsgálata és újragondolása – tájékoztatott a miskolci önkormányzat.

Miskolc - Megkezdődött Miskolc jelenleg hatályban lévő Integrált Városfejlesztési Stratégiájának (IVS) teljes körű felülvizsgálata és újragondolása – tájékoztatott a miskolci önkormányzat. Az egy évig tartó projekt eredményeképpen a város rendelkezni fog egy olyan átfogó településfejlesztési koncepcióval – az Európai Unió 2014-2020- as programozási időszakára vonatkozóan –, amely az EU 2020 stratégiában lefektetett tematikus célokkal összhangban határozza meg a város fő fejlesztési irányait, áll az önkormányzat közleményében. A projekt részeként a munkában résztvevő szakemberekből tematikus munkacsoportokat alakított ki, a projektnyitó találkozó a napokban volt. Ehhez egy külső szakértő munkáját is igénybe veszi a város, a feladatot a Consulting-Szenzor Kft. fogja ellátni. A projekt összköltsége közel 40 millió forint.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában