Helyi közélet

2013.07.11. 12:33

Parkolás kizárólag mentők részére

Borsod-Abaúj-Zemplén - Rendszeresen fittyet hánynak a Megyei Kórházban az úrvezetők a parkolási tilalomra.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Rendszeresen fittyet hánynak a Megyei Kórházban az úrvezetők a parkolási tilalomra.Az egyik közösségi portálon is sokan megosztották a szabálytalankodó magatartást rögzítő fotókat, amelyeken jól látszik: olykor teljesen kiszorulnak a mentők a kizárólag számukra fenntartott parkolóhelyekről. Számos kommentet is fűztek a képekhez, mint például: „Ha az ő hozzátartozóját vinnék a mentők, és más állna ott, nagyon fel lenne háborodva. Az ilyeneket úgy megbüntetném, hogy a gatya is leperegne róla."

Utánajárunk!

A fotókból, amelyek tanúsítják, hogy nem ritka jelenségről van szó, néhányat a kórház igazgatóságára is elküldtünk. Megírtuk: a jelenséget hetek óta követjük, de nem csak mi, hiszen a közösségi portálon is sok a megosztás. Ez utóbbinak tudtuk be, hogy az elmúlt pár napban többször sem láttunk szabálytalanul parkolót a nevezett helyeken – ám e hét keddjén már ismét.

Így azt tudakoltuk: ki felügyeli a parkolás rendjét, szabnak, szabhatnak-e ki bírságot, bírságoltak-e valójában – vagy mi más módon tudják fenntartani a rendet? Hozzáfűztük: nem a konkrét tulajdonosok „büntetése" a cél, ám úgy véljük: jó lenne megszüntetni a jelenséget, még mielőtt valóban a sürgősségi ellátás egyetlen központjaként működik a Csillagpont épülete.

Az intézmény csütörtökre ígért választ.

ÉM-SzK

Vélemények a közösségi oldalról

„Ennek az autónak benne van az árában a mindenhol parkolás."„Nem is tudtam, hogy a Borsod Mentő ilyenkre cseréli a Fordokat!"

„Ezt nevezem V.P betegszállitásnak!!!"

„Ez az új mentőautó (gondolom, mert a MENTŐ helyén áll)?!"


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában