Helyi közélet

2013.07.04. 16:49

Bolgár kamion karambolozott Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt csütörtök délután Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán és a Bajcsy-Zsilinszky utcák kereszteződésében.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt csütörtök délután Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán és a Bajcsy-Zsilinszky utcák kereszteződésében.Egy bolgár rendszámú kamion hajtott a Bajcsy-Zsilinszky úton a villamos sínen a város felől a Tiszai pályaudvar irányába, amikor nekiütközött egy neki balról érkező, a közlekedési lámpa zöld jelzésén szabályosan áthaladni szándékozó Nissan személyautónak. Az ütközés erejére jellemző, hogy a kamion rátörte a Nissan jobb oldali a B oszlopát a személyautó vezetőjére, aki nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A kereszteződésben jelentős torlódás alakult ki, rendőrök irányítják a forgalmat, a villamosok sem közlekednek, helyettük villamospótló buszok járnak. A helyszínelés még hosszú időt vehet igénybe, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában