Helyi közélet

2013.07.17. 13:04

Anna bál a VOKE-ban

Miskolc - A Vörösmarty Mihály Művelődési Ház (VOKE) és az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület Magyar Nótaszerzők és Énekesek Észak-Magyarországi Csoportja szervezésében július 20-án, szombaton hagyományújító szabadtéri Anna bálunk lesz a VOKE-ban.

Miskolc - A Vörösmarty Mihály Művelődési Ház (VOKE) és az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület Magyar Nótaszerzők és Énekesek Észak-Magyarországi Csoportja szervezésében július 20-án, szombaton hagyományújító szabadtéri Anna bálunk lesz a VOKE-ban. A vendégeket egy pohár pezsgővel várjuk, a vacsorához pedig egy rövid italt is kínálunk - jelentette ki Mohácsi Mónika rendezvényszervező. Az idén egy nótaműsorral egészítjük ki a programot. Fellép Csók Ili és Gáspár Anni. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is lesz Anna bál szépe választás, sok tánc és igényes zene. Várunk minden kedves vendéget, jegyrendelés a vasutas művelődési házban.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában