Helyi közélet

2013.06.24. 11:40

Sárospatak-Vajdácska út: új megoldásra van szükség

Miskolc - Várhatóan egy-két héten belül újraindulnak a munkálatok, hogy a szerződés szerinti határidőre fejeződjön be a beruházás.

Miskolc - Várhatóan egy-két héten belül újraindulnak a munkálatok, hogy a szerződés szerinti határidőre fejeződjön be a beruházás.Egy olvasónk kereste meg szerkesztőségünket azzal, hogy Vajdácska és Sárospatak között elkezdték a kátyúzást, de azt valamiért félbehagyták. Mi ennek az oka - kérdeztük az illetékest.

- A jelzett útszakaszon nem kátyúzási, hanem teljes körű útfelújítási munkálatok valósulnak meg az Új Széchenyi Terv keretein belül, mintegy 5 kilométeres szakaszon - tudtuk meg Pécsi Norbert Sándortól, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivőjétől. - A beruházás elindítását követően a jelentősen átázott altalaj miatt új műszaki megoldás alkalmazására van szükség, hogy az előzetes terveknek megfelelő minőségű és tartósságú legyen a teljes körű útrekonstrukció. Ennek megoldásán dolgozunk a kivitelező szakembereivel. Várhatóan 1-2 héten belül újraindulnak a munkálatok, hogy a szerződés szerinti határidőre fejeződjön be a beruházás. A térség többi útján pedig folyamatosan végezzük az ütemtervünk szerinti kátyúzási munkákat, ahogy az időjárás engedi.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában