Helyi közélet

2013.06.19. 19:25

Mi lesz a Bogáncs utcai kátyúkkal?

Miskolc - „A Bogáncs utca esete állatorvosi ló, egyebek mellett megmutatja azt is, hogy Miskolcnak nincs elég pénze az utak állapotának rendbe tételére” – mondták el szerdai sajtótájékoztatójukon Gúr Nándor és dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselők, illetve Fedor Vilmos önkormányzati képviselő.

Miskolc - „A Bogáncs utca esete állatorvosi ló, egyebek mellett megmutatja azt is, hogy Miskolcnak nincs elég pénze az utak állapotának rendbe tételére” – mondták el szerdai sajtótájékoztatójukon Gúr Nándor és dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselők, illetve Fedor Vilmos önkormányzati képviselő.Hozzátették: „Ebbe a helyzetbe a kormányzat kergette a várost, hiszen jelentősen csökkentette a Miskolcnak juttatott forrásokat. Csak a gépjárműadóból befolyó összegek elvétele 600 millió forintos mínuszt jelent a városnak.” Hozzátették: „Úgy látszik, a Bogáncs utcánál dr. Zsiga Marcell alpolgármester miskolctapolcai utcája fontosabb, hiszen a tavaly elkezdett újraaszfaltozást idén folytatták.”

Az MSZP sajtótájékoztatójára közleményben reagált a városháza, melyben többek között ez állt: „Az MSZP képviselői ismét nyitott kapukat döngetnek. A Városgazda Kft. kátyúzási menetrendjében ugyanis a 25. hétre a következő utcák nagyobb kátyúinak kijavítása szerepel: József utca, Miklós utca, Károly utca, Zoltán utca és Bogáncs utca. A Miskolci Déli Ipari Parkhoz is vezető Bogáncs utca állapotának romlását az utóbbi időben a MIDIP fejlesztése és az Agrokultúra 7000 négyzetméteres fóliasátrának építése miatt megnövekedett teherforgalom okozta. Az út teljes helyreállítása a munkahelyteremtő fejlesztések befejezésekor várható, állapotát a Városgazda Kft. folyamatosan figyeli, és törekszik a rendszeres karbantartásra, a rendelkezésre álló források függvényében.”

ÉM-NSZR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában