Helyi közélet

2013.02.01. 10:16

Tiltott kéjelgők őrizetben – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplénből

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 31-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 31-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt huszonnégy órában a miskolci rendőrök két védett övezetben felajánlkozó tiltott kéjelgővel és kettő bolti tolvajjal szemben intézkedtek, továbbá a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két fatolvajt vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt.

A rendőrjárőrök Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán és Vörösmarthy utca kereszteződésénél, a buszmegállóban értek tetten egy fiatalkorú lányt, amint az arra haladó autósoknak integetett, részükre anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált. A lány a tevékenység folytatásához szükséges orvosi iratokkal sem rendelkezett.

Egy 21 éves nőt a Besenyői úton igazoltattak a járőrök, mert az ott elhaladó autósoknak pénzért szexuális szolgáltatást kínált. A tevékenység végzésére jogosító orvosi igazolással ő sem rendelkezett. A két tiltott kéjelgőt a rendőrök előállították és a hatóság elrendelte szabálysértési őrizetbe vételüket.

A miskolci rendőrök két bolti tolvajt vettek lopás miatt szabálysértési őrizetbe 2013. január 31-én.

Egy 34 éves helyi nő az egyik nagyáruházban alkoholt, édességet, kávét rejtett ruházatába, amiket fizetés nélkül akart elvinni. Egy 36 éves férfi az egyik miskolci hipermarketben rejtett ruházatába két rúd szalámit, majd megpróbált onnan fizetés nélkül távozni. Mindkét bolti tolvajt a biztonsági őr érte tetten és értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrjárőrök az elkövetőeket előállították.

Megyénk útjain 2013. január 31-én egy könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában