Helyi közélet

2013.02.18. 12:45

Nem adott pénzt, leütötték Miskolcon

Miskolc - A kutyáját sétáltatta egy hetven éves férfi Miskolcon, a Dankó Pista úton vasárnap délután, amikor elhaladt három férfi mellett, akik egy padon üldögéltek. A férfiak pénzt kértek az idős embertől, aki közölte velük, hogy nincs pénze, de ha lenne se adna nekik.

Miskolc - A kutyáját sétáltatta egy hetven éves férfi Miskolcon, a Dankó Pista úton vasárnap délután, amikor elhaladt három férfi mellett, akik egy padon üldögéltek. A férfiak pénzt kértek az idős embertől, aki közölte velük, hogy nincs pénze, de ha lenne se adna nekik. Az idős ember továbbment, de a férfiak valószínűleg “rossz néven vehették” ezt, mert utánamentek és leütötték. Áldozatukat bántalmazták ugyan, de nem vettek el tőle semmit, így a Miskolci Rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt indított eljárást az idős férfi személyleírása alapján őrizetbe vett 54, 43 és 19 éves támadók ellen.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában