Helyi közélet

2013.02.06. 17:30

MSZP: töröljék el a drasztikus szemétdíjat

Miskolc - A szocialisták arra szólították fel dr. Kriza Ákos polgármestert, hogy menessze az AVE Miskolc Kft. éléről Molnár Attilát.

Miskolc - A szocialisták arra szólították fel dr. Kriza Ákos polgármestert, hogy menessze az AVE Miskolc Kft. éléről Molnár Attilát.Földesi Norbert (MSZP) frakcióvezető és Bartha György (MSZP) frakcióvezető-helyettes a szemétdíj-emelés kapcsán szerdai sajtótájékoztatójukon a városvezetés azon kijelentésére reagáltak, miszerint az önkormányzat nem tudott arról, hogy az AVE drasztikus áraemelésre készül. „A város kisebbségi tulajdonos a cégben, nehéz elképzelni, hogy nem értesültek erről. Illetve a szolgáltató tartott egy fórumot a közös képviselőknek, ahol a városvezetés is képviseltette magát” – sorolták. „Ha ezek ellenére, mégsem tudtak a drasztikus szemétdíj-emelésről, az azt jelenti, hogy a cégvezető, Molnár Attila nem megfelelően tájékoztatta a tulajdonosokat. Ezért felszólítjuk, Kriza Ákost, hogy vizsgálja felül az AVE döntését, és törölje el a drasztikus emelést. Illetve, ha igaz, amit mond, hogy nála a szakmaiság a döntő, akkor válasszon szakmai vezetőt az AVE élére” – mondták.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában