Helyi közélet

2013.01.26. 19:11

Miskolci lett Magyarország hangja

Miskolc - Pál Dénes megnyerte a Voice-t, amint lehet hazalátogat Miskolcra, ami a legkedvesebb városa.

Miskolc - Pál Dénes megnyerte a Voice-t, amint lehet hazalátogat Miskolcra, ami a legkedvesebb városa.A négy döntős közül Pál Dénes kapta a legtöbb szavazatot a The Voice péntek esti döntőjében. A fiatalember miskolci, és már a döntő előtt összefogott a város, hogy szavazatokkal segítsék a versenyzőt. Dr. Kriza Ákos polgármester közleményben kérte a miskolciakat, hogy szavazzanak Pál Dénesre.

"Nagyon meglepődtem, és persze jólesett az az összefogás, ami a szülővárosomban övezte ezt a versenyt, és szeretném majd személyesen is megköszönni a polgármesternek, hogy támogatott" - mondta lapunknak Pál Dénes. "Azért neveztem be a versenyre, hogy megismerjenek, nem gondoltam, hogy idáig eljutok, bár ahogy hétről-hétre egyre több szavazatot kaptam a nézőktől, bíztam benne, hogy így lesz - mesélte.

"Lesokkolt, amikor kimondták a nevem, alig hallottam. Versenytársaim nevét tisztán értettem, a sajátomat nem, így hátrafordultam, hogy a kivetítőn megnézzem az eredményt. Amikor kiderült, megnyertem, akkor Mező Misinek, mesteremnek a nyakába ugrottam" - mondta az első The Voice nyertese.

Azt is megtudtuk, hogy az Orfeumban ünnepeltek péntek éjjel, igaz, a buli szombat reggel 7-ig tartott. Sokan gratuláltak neki, és az ünnepségen arra is volt idő, hogy a stábnak köszönetet mondjon.

A döntőben Pál Dénes is kapott kritikát a mesterektől, itt-ott hamisnak nevezték az előadását. "Az élő adásban ezt nem éreztem, de azóta visszanéztem és hallottam, hogy voltak pillanatok, amikor jobb is lehettem volna, de szerencsére ezen nem múlt a végeredmény" - fogalmazott.

És a verseny után sincs megállás, Dénes már készül az Eurovisios fesztiválra, és saját lemezt is szeretne, valamint megtalálni a saját zenei útját. Mindezt Budapesten, mert - mint mondta - ott több lehetőség vár rá. "Ennek ellenére Miskolc áll hozzám közelebb, mindig is ez lesz a legkedvesebb városom, hiszen 21 évig itt éltem" - mondta.

Beszélgetésünkkor az is elhangzott: még nem tudatosult benne, hogy megnyerte a versenyt. "Szokatlan, fura, amikor gratulálnak, felfoghatatlan érzés. De folytatom tovább az utam, igyekszem a legjobbat kihozni magamból..." - fogalmazott.

Megkérdeztük azt is, mi a helyzet a rajongó lányokkal, hiszen belőlük akad bőven a műsor óta. "Valóban sokan vannak, és sokan nem titkolják, hogy tetszem nekik. Megköszönöm ezt, de most egyelőre ennyi..." - válaszolta.

ÉM-NSZR


A Voice döntőjében Pál Dénes minden tartalékát bevetette: megható számot adtak elő Szinetár Dórával és végre a humoros oldalát is megcsillogtatta Tom Jones lendületes dalában. Mesterével közös produkciójában pedig végre igazán felszabadult és teljesen átadta magát a zenének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában