Helyi közélet

2013.01.14. 14:27

Megkérdeztük a diákokat: Hogy sikerült az első félév?

Miskolc - "Elég jól sikerült az első félév, de remélem, hogy év végén még jobb lesz a bizonyítványom. Matematikából mindenképpen javítanom kell, bár a matekhoz nincs sok tehetségem" – mondta Kozma Zsuzsanna.

Miskolc - "Elég jól sikerült az első félév, de remélem, hogy év végén még jobb lesz a bizonyítványom. Matematikából mindenképpen javítanom kell, bár a matekhoz nincs sok tehetségem" – mondta Kozma Zsuzsanna.Lovász Renáta is elégedett, jelezte: jól sikerült a félév. Bár javítani ő is szeretne, főleg földrajzból.

Barátnője, Kantár Zsuzsanna azt mondta lapunknak, elégedett az eredményével. Ő angolból szeretne javítani, mert fontos számára, hogy abból is jó jegye legyen. Megtudtuk, Zsuzsanna szeret tanulni, és mindent megtesz azért, hogy év végére a legjobbat hozza ki magából.

Kárász Gréta szintén elégedett az első félév jegyeivel. Mindenből négyes lett. Véleménye szerint ez jó eredmény, de ha sikerül, legalább a tantárgyak felét ötösre javítja. Ehhez csak az kell, hogy egy kicsit szorgalmasabb legyen.

Simkó Kitti sem panaszkodott, bár megjegyezte, hogy négy tantárgyból jobb jegyet szeretne. Ezért elhatározta, hogy a második félévben még többet fog tanulni.

Kis Melinda a jegyeivel szintén elégedett, csak azzal nem, hogy a tanárok túl sok igazolatlan órát írtak be neki úgy, hogy közben ott volt az órán. Szerencséjére az osztályfőnök igazolta neki a hiányzásokat.

ÉM


Miskolc, Bőcs, Tibolddaróc - Van, ahol nehezen kezdődött a tanév, máshol rendben teltek az első hónapok.

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában