Helyi közélet

2013.01.03. 09:17

Bolti- és fatolvajok őrizetben: Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2013. január 2-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2013. január 2-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Bolti- és fatolvajok őrizetben

Az elmúlt huszonnégy órában illegális fakitermelőket és bolti tolvajokat vett szabálysértési őrizetbe a hatóság Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az adatokat kibontva kiderül, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság két tolvajjal szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést, akik fali konzolt és mosószert akartak fizetés nélkül kivinni a miskolci üzletekből, de tetten érték őket. A Szerencsi, Ózdi, Tiszaújvárosi, Sárospataki, Edelényi Rendőrkapitányságok pedig összesen tizennégy fatolvajt fogtak el.

Megyénk útjain az elmúlt nap nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Hogy ez továbbra is így maradjon, a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos, esetenként ködös idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket, hiszen mindenkit haza várnak! Továbbá ne feledjék a Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában