Helyi közélet

2012.12.01. 13:43

"Mi az avasiak, a rend pártján állunk"

Miskolc - "Aggodalommal és megdöbbenéssel értesültünk a miskolci Jobbikosok újabb avasi provokációjáról." - írja lapunkhoz eljuttatott közleményében a Fidesz- KDNP képviselőcsoport nevében Seresné Horváth Zsuzsanna önkormányzati képviselő és Molnár Péter frakcióvezető.

Miskolc - "Aggodalommal és megdöbbenéssel értesültünk a miskolci Jobbikosok újabb avasi provokációjáról." - írja lapunkhoz eljuttatott közleményében a Fidesz- KDNP képviselőcsoport nevében Seresné Horváth Zsuzsanna önkormányzati képviselő és Molnár Péter frakcióvezető.

"A rendzavarás eredményeképpen a rendőrség 14 embert előállított, köztük Jakab Péter Jobbikos önkormányzati képviselőt." - áll a közleményben. "A rendőrség őket közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezésével gyanúsítja. Ebben az esztendőben sajnos ez már a sokadik alkalom, amikor szélsőségesek akarnak politikai hasznot húzni az Avas problémáiból."

A politikusok többek között úgy fogalmaznak: "Mi az avasiak oldalán, a rend pártján állunk. Minden erőnkkel dolgozunk azért, hogy biztonságos, élhető környezetet teremtsünk a miskolci emberek, családok számára. Ebben a Jobbik sem fog bennünket megakadályozni."

ÉM


Miskolc - Aggodalommal és megdöbbenéssel értesültünk a miskolci Jobbikosok újabb avasi provokációjáról. A rendzavarás eredményeképpen a rendőrség 14 embert előállított, köztük Jakab Péter Jobbikos önkormányzati képviselőt. A rendőrség őket közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezésével gyanúsítja.

Miskolc - Pénteken a 2011. évi CLXXV. Tv. 2.§ (6.) törvény alapján létrehoztuk a Neonáci Ellenes Mozgalom Miskolci Csoportját és az alábbi felhívást tettük közzé:

Miskolc - Péntek délután a miskolci rendőrség minden indoklás nélkül elhurcolta az avasi lakótelepen tájékozódó bejárást folytató jobbikos önkormányzati képviselőt, a szervezet városi alelnökét.

Miskolc - A Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, nagy sajnálatára, újfent, mély felháborodásának kell hangot adnia!

Miskolc - A Jobbik továbbra sem hagy fel az illegális, félkatonai szervezetek megalakításával.

Miskolc - Két héten belül megalakult a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület miskolci egysége, hangzott el az egyesület és a Jobbik közös sajtótájékoztatóján az avasi Platán előtti téren.

Miskolc - Közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése vétség elkövetésének gyanúja miatt egy, közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés elkövetése miatt 13 személyt állított elő pénteken délután a Miskolci Rendőrkapitányságra a rendőrség, miután Jakab Péter, a Jobbik megyei alelnöke bejelentette: Miskolcon is megalakult a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, majd a mozgalom egyenruhájába öltözött résztvevők kisebb csoportokban elindultak az Avasi lakótelepen, hogy szombati rendezvényükre szóló szórólapokat osztogassanak, és szétnézzenek a városrészben.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2012. november 30-án délután Miskolc Avas városrészében közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése vétség elkövetésének gyanúja miatt 1 főt, közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés elkövetése miatt 13 főt állítottak elő - tájékoztatta a Borsod Online-t dr. Gaskó Bertalan a B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs vezetője.

Miskolc - Rendőrök állították elő a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület miskolci szervezetének a tagjait pénteken délután az Avason, néhány perccel azután, hogy Jakab Péter, a Jobbik megyei elnökhelyettese bejelentette annak megalakulását.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában