Helyi közélet

2012.12.23. 10:57

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság - Rendőrségi hírek Borsodból

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 22-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 22-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az Ózdi Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt, szabadlábon hagyása mellett, egy 40 éves borsodszentgyörgyi férfi ellen. A rendelkezésre álló információk szerint Ózdon egy társasház lépcsőházában két férfi összeveszett, majd dulakodni kezdtek. Ennek során a 40 éves elkövető a nála lévő viperával egyszer megütötte a 34 éves sértettet, akinek az elsődleges orvosi vélemények alapján 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy személyt vett szabálysértési őrizetbe járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértése miatt.

A Sajószentpéteri Rendőrőrs járőrei délelőtt egy közúti ellenőrzés alkalmával állítottak meg egy tehergépkocsit és annak 32 éves vezetőjét. Ennek során a sofőr vezetői engedélyt nem tudott átadni, mert mint elmondta, azzal nem rendelkezik, a járművezetéstől el lett tiltva. A férfi adatait a rendőrök leellenőrizték, majd előállították a Kazincbarcika Rendőrkapitányságra és intézkedtek szabálysértési őrizetbe vételére.

Megyénk útjain 2012. december 22-én egy súlyos és két könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés kettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

Egy 61 éves erdőbényei lakos tehergépkocsijával közlekedett a település belterületén. Haladása során két gyalogos mellett hajtott el, akik vele szemben az úttest szélén közlekedtek. Ezt követően a sofőr az úton megállt, majd hátra menetbe kezdett. Eközben nem volt elég körültekintő és a tehergépkocsi hátsó részével elütötte az úttest mellett sétáló nőt. A baleset következtében az 56 éves helyi asszony a jármű alá került és súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset pontos körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában