Helyi közélet

2012.12.15. 15:32

Buszbaleset Borsodban - Egy ember meghalt, többen megsérültek

Budapest, 2012. december 15., szombat (MTI) - Halálos áldozata is van annak a balesetnek, amelyben egy menetrend szerinti távolsági busz és egy személygépkocsi ütközött szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rudabánya és Ormosbánya között - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Budapest, 2012. december 15., szombat (MTI) - Halálos áldozata is van annak a balesetnek, amelyben egy menetrend szerinti távolsági busz és egy személygépkocsi ütközött szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rudabánya és Ormosbánya között - közölte a rendőrség az MTI-vel.Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a balesetben a személyautó a busz alá csúszott. A gépkocsiban egy ember meghalt, egy ember pedig súlyosan megsérült. A buszon az elsődleges információk alapján többen megsérültek. A rendőrség megkezdte a helyszínelést.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a balesetben a halálos áldozat mellett heten nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Korábban Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője azt mondta: az ütközés következtében mindkét jármű az árokban kötött ki.

Jelenleg teljes útzár mellett folyik a műszaki mentés. 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ónos eső esik.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában