Helyi közélet

2012.11.21. 14:10

Támogatják az önellátó város programját

Sátoraljaújhely - „Meglepődve és örömmel tapasztaltuk, hogy a 2010-es választási programunkhoz hasonló elképzelést kíván megvalósítani a város a 2013-as költségvetésében” – mondta egyebek mellett Szabó János sátoraljaújhelyi önkormányzati képviselő, az MSZP Sátoraljaújhelyi Szervezetének elnöke szerdai sátoraljaújhelyi sajtótájékoztatóján.

Sátoraljaújhely - „Meglepődve és örömmel tapasztaltuk, hogy a 2010-es választási programunkhoz hasonló elképzelést kíván megvalósítani a város a 2013-as költségvetésében” – mondta egyebek mellett Szabó János sátoraljaújhelyi önkormányzati képviselő, az MSZP Sátoraljaújhelyi Szervezetének elnöke szerdai sátoraljaújhelyi sajtótájékoztatóján.A sajtótájékoztatón elhangzott, a város által készített 2013-as költségvetési tervezetben egyebek mellett szerepel az az elképzelés, amely szerint a település önkormányzati területeken bevezetné a növénytermesztést és az állattartást és az így keletkezett terményeket a városi közétkeztetésben kívánják majd felhasználni.

– 2010-ben felvetettük, hogy az önellátó várossá alakulás lenne a járható út, amellyel jelentősen lehetne spórolni a költségeinken, hiszen a közétkeztetés normatív támogatása nagyon régóta nem fedezi a tényleges költségeket – mondta Szabó János. – Örülünk, hogy Sátoraljaújhely vezetése is errefelé szeretné venni az irányt és természetesen felajánljuk a segítségünket abban, hogy a város jólétének érdekében közösen gondoljuk át, milyen lehetőségek lennének ebben a koncepcióban. Nagyon reméljük, hogy a város vezetői elfogadják az ezirányú felajánlásunkat.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában