Helyi közélet

2012.11.14. 16:22

Harmincezer ügyfél 2011 óta

Miskolc - A B.-A.-Z. megyei Kormányablaknál szerdán köszöntötték a harmincezredik ügyfelet.

Miskolc - A B.-A.-Z. megyei Kormányablaknál szerdán köszöntötték a harmincezredik ügyfelet.Panyik András a nyugdíját érintő lakcímváltozás miatt kereste fel – megléte óta először – Miskolcon a megyei Kormányhivatal épületének földszintjén található Kormányablakot. Ügyének intézése közben Demeter Ervin, megyei kormánymegbízott köszöntötte őt, és egy Alaptörvényt, valamint egy emléklapot nyújtott át neki.

A sajtóreferens felidézte: a reggel 8-tól este 8-ig tartó Kormányablak működésének első éve közel 11 ezer ügyfél kiszolgálásával zárult, azóta ez a szám mondhatni megduplázódott. Elmondta: jellemzően nyugellátásokhoz kapcsolódó ügyindításokkal (mint a nyugellátás kivételes emelése, egyszeri nyugdíjsegély-igénylés) kapcsolatban érdeklődnek, vagy például a családtámogatási igényüket jelentik be. Jellemzően hétfőnként és szerdánként nagyobb a forgalom. Sokan keresik fel a Kormányablakot az elektronikus ügyintézés alapjául szolgáló ügyfélkapu-regisztráció miatt is.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában