Helyi közélet

2012.10.11. 18:34

Megszületett a megállapodás Sárospatakon

Sárospatak - Rendkívüli testületi ülést tartott csütörtökön délután Sárospatak önkormányzata, amelynek fő napirendi pontja a város távhőszolgáltatását végző E-Starral kötött megállapodás volt.

Sárospatak - Rendkívüli testületi ülést tartott csütörtökön délután Sárospatak önkormányzata, amelynek fő napirendi pontja a város távhőszolgáltatását végző E-Starral kötött megállapodás volt.A testület úgy határozott, megbízza Aros János polgármestert az E-Starral kötött szerződés felmondására az E-Starral 2012. szeptember 30-i hatállyal. A pataki önkormányzat kivásárolja névértéken, azaz 240 ezer forintért az E-Star 49 százalékos tulajdonrészét a Patakhő Kft.-ből, így az a továbbiakban 100 százalékos önkormányzati cégként végzi majd a településen a távhőszolgáltatást.

Az önkormányzat megállapodott az E-Starral arról is, hogy a város 200 millió forintos elismert tartozását milyen ütemezésben egyenlíti majd ki.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában