Helyi közélet

2012.07.08. 17:04

Ajándék Ajándoknak

Ózd - Az ózdi Bárka Szinpad és Műhely Kulturális Egyesület 1997-ben jött létre-Tompa Zoltán vezetésével-mint társadalmi egyesület, 2002 óta azonban közhasznú szervezetként sokirányú tevékenységgel működik felnőttek, gyerekek kedvére, örömére.

Ózd - Az ózdi Bárka Szinpad és Műhely Kulturális Egyesület 1997-ben jött létre-Tompa Zoltán vezetésével-mint társadalmi egyesület, 2002 óta azonban közhasznú szervezetként sokirányú tevékenységgel működik felnőttek, gyerekek kedvére, örömére.Hasznos, szórakoztató közösségi programok sokaságát szervezik folyamatosan,ilyen például a nyári Utcaszínházi-Zenei Napok rendezvénye.Az idei ilyen rendezvényre a napokban került sor(2012 junius 30.-julius 1.) Az egyesület a kezdet kezdetén egy kitüntetési formát is alapított, "Az Önzetlen Odaadó Munkáért Díj" elnevezéssel. Ezzel a díjjal (is) szeretnék felhívni a figyelmet a társadalmi szervezetek és egyének másokért végzett önzetlen munkájára. A szép plakett a segítség- nyújtást-Noé bárkája-és a nehézségeket,küzdelmeket-Don Quijote dárdája és pajzsa jelképezi.(Tervezője: Tompa Zoltán és Lakatos Mihály) 

A díjat elsőként 2000-ben a Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoport (Mancs kutya) kapta meg.Az ezt követő években még nyolc alkalommal itélték oda. Az idén 2012.junius 30-án Dr.Eőry Ajándok neves természetgyógyász-orvos,professzor vehette át az elismerést Tompa Zoltán, egyesületi elnöktől ünnepélyes keretek között az Ifjúsági Parkban.

Kerékgyártó Mihály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában