Helyi közélet

2012.04.24. 11:20

Szerdán „Ladikba” szállnak a csapatok

Miskolc - Szorgos munkától és vidám nevetéstől lesz hangos szerda délelőtt az Ifjúsági és Szabadidő Ház színházterme, hisz az Észak-Magyarország szerdán rendezi meg a Lapot a diákoknak!, azaz a Ladik médiavetélkedő megyei fordulóját.

Miskolc - Szorgos munkától és vidám nevetéstől lesz hangos szerda délelőtt az Ifjúsági és Szabadidő Ház színházterme, hisz az Észak-Magyarország szerdán rendezi meg a Lapot a diákoknak!, azaz a Ladik médiavetélkedő megyei fordulóját. Délelőtt 10 órától nyolc öttagú csapat méri össze tudását, melynek végén kiderül, hogy a hetedikes és nyolcadikos diákok mit tudnak a média világáról, mit tudnak lapunkról, és mit tudnak lapkiadónkról. A csapatok már októbertől komoly versenyben állnak egymással, hiszen az előzetes írásbeli fordulókban az újságírással, lapkészítéssel kapcsolatos feladatokat kellett megoldaniuk. A közel 50 jelentkező csapat közül szerdán a legjobb 8 vetélkedik az Ifiházban. A verseny nyílt, tehát bárki, akit érdekel a csata, ellátogathat a helyszínére. Szurkolókat is szívesen látunk: a csapatok osztálytársait, barátait, a pedagógusokat és a szülőket.

ÉM


Miskolc – Két nehéz írásbeli forduló után jutott legjobb 8 csapat a megyei döntőbe.

Miskolc - A Ladik, azaz a Lapot a diákoknak! médiavetélkedő döntőjébe jutott nyolc csapat látogatott el szerdán szerkesztőségünkbe.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában