Helyi közélet

2012.04.16. 14:46

Miskolci döntések: egy héttel elhalasztva

Miskolc - Elmarad az április 19-re tervezett miskolci közgyűlési ülés. Pletykálnak, hogy miért...

Miskolc - Elmarad az április 19-re tervezett miskolci közgyűlési ülés. Pletykálnak, hogy miért...Hétfőn délelőtt érkezett a városházi közlemény: egy héttel később, április 26-án tartják meg az e havi miskolci testületi ülést. Mint a közlemény fogalmazott: igaz, egy héttel később, de a korábban kiadott napirendeket tárgyalják majd a képviselők.

Mi az oka az ülés elhalasztásának? „A sürgősségi indítványok között vannak olyan fontos, városi érdeket tárgyaló előterjesztések, amelyek határidősek, és ez a határidő a jövő hét, viszont ezután közgyűlési állásfoglalást igényelnek” – válaszolta lapunknak Dobos Tímea városházi szóvivő. Mint magyarázta: de ezek miatt nem akartak külön, rendkívüli ülést összehívni. Kérdésünkre, mik ezek a napirendek, azt válaszolta: a részletek a közgyűlésen kiderülnek.

A közgyűlés elhalasztásával kapcsolatban több ellenzéki véleményt is hallottunk, például, hogy az iskolaátadásokkal kapcsolatos napirendek miatt nem lesz a héten testületi ülés. De voltak, akik tudni vélték, hogy a hétvégi időközi választás miatt csúszik a képviselők áprilisi ülése. Dobos Tímea mindekttőre nemleges választ adott. „Ez pletyka, én ilyenekről nem tudok” – fogalmazott.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában