Helyi közélet

2012.03.25. 19:30

Visznek mindent, amit találnak: permetezőt, talicskát, tyúkot

A Tokaji Rendőrőrs betöréses lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki január 20. és március 12. közötti időszakban a Lencsés dűlőben egy zártkertben a szerszámos kamra ajtaját kifeszítette és onnan eltulajdonított kézi háti permetezőt, talicskát valamint egy 120 literes műanyag szemetes edényt. 

A Tokaji Rendőrőrs betöréses lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki január 20. és március 12. közötti időszakban a Lencsés dűlőben egy zártkertben a szerszámos kamra ajtaját kifeszítette és onnan eltulajdonított kézi háti permetezőt, talicskát valamint egy 120 literes műanyag szemetes edényt. A Taktaharkányi Rendőrőrs betöréses lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy helyi körbekerített családi ház udvarára hatolt be. Ott a tolózárral zárt ólból az elkövető nyolc baromfit tulajdonított el. 

Bejelentés érkezett a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint Taktaharkányban egy családi házba ismeretlen tettes betört és onnan több lakberendezési tárgyat tulajdonított el. A helyszíni szemlét követő forrónyomos intézkedés során beazonosításra, majd elfogásra került egy körömi lakos, akinek lakóházában a megtartott házkutatás során feltalálásra kerültek az eltulajdonított tárgyak. Ellene büntetőeljárás indult betöréses lopás megalapozott gyanúja miatt.

 A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított betöréses lopás miatt ismeretlen tettes ellen, aki behatolt egy mezőzombori családi házba. Az elkövető miután az ajtót befeszítette, onnan különböző értéktárgyakat tulajdonított el. 

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást betöréses lopás miatt, aki Újcsanálos külterületén betört egy hétvégi házba és onnan különböző műszaki cikkeket, valamint kábelt, villanykapcsolót, dugaljakat és lámpatesteket tulajdonított el. 

Egy Szerencs-ondi lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint lakóháza melléképületből több használati tárgyat is eltulajdonítottak. A helyszínen megállapítást nyert, hogy az ismeretlen elkövető a teljesen körbe kerített udvaron lévő kulccsal nem zárt fészerből tulajdonított el egy kerékpárt. A helyszíni szemle során az is kiderült, hogy feltehetően az előző éjszaka folyamán az udvarról kettő akkumulátort is elvittek. Rendőri intézkedés során beazonosításra és elfogásra került egy fiatalkorú személy, aki gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmények elkövetését. Vele szemben betöréses lopás miatt folyik az eljárás.     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában