Helyi közélet

2012.03.13. 20:14

Utazás előtt tájékozódjunk!

Miskolc - A buszsofőröknek, kereskedőknek is ünnep március 15-e, figyeljünk erre vásárlásnál és az utazás során.

Miskolc - A buszsofőröknek, kereskedőknek is ünnep március 15-e, figyeljünk erre vásárlásnál és az utazás során.

Ujj Zsuzsannát, a Borsod Volán Zrt. kommunikációs vezetőjét kérdeztük a távolsági járatok menetrendjének alakulásáról.

A nemzeti ünnep, és az ehhez kapcsolódó munkanap-áthelyezés miatt a Borsod Volán Zrt. menetrend szerinti autóbuszjáratai a következők szerint közlekednek: március 14. (szerda) a hét utolsó munkanapja és iskolai előadási napja, március 15-17. (csütörtök, péntek és szombat) munkaszüneti nap, március 18. (vasárnap) a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap. Március 19. (hétfő) a hét első munkanapja és iskolai előadási napja, március 23. (péntek) munkanap, iskolai előadási nap, március 24. (szombat) a hét utolsó munkanapja és iskolai előadási napja, március 25. (vasárnap) a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap, március 26. (hétfő) a hét első munkanapja és iskolai előadási napja. Mivel más Volán társaságok ettől eltérően is közlekedtethetik járataikat, az utazás megkezdése előtt célszerű tájékozódni a www.borsodvolan.hu honlapon.

A nemzeti ünnep miatt a benzinkutak és vendéglátóegységek kivételével gyakorlatilag minden zárva lesz március 15-én, így a Miskolci nagyáruházak is. A Cora, az Auchan és a Tesco 14-én szerdán normál nyitva tartás mellett üzemel, tehát az Auchan és a Cora reggel héttől este 10-ig, a Tesco éjfélig tart nyitva. Március 15-én egyik nagyáruház sem nyit ki, az Auchan és a Cora pénteken és szombaton reggel héttől este 10, vasárnap reggel héttől este nyolc óráig tart nyitva, a Tesco pedig pénteken 0 órától várja a vásárlókat. A Metro Áruház is zárva lesz 15-én, szerdán, pénteken és szombaton pedig reggel hat és 21 óra 30 perc, vasárnap reggel fél kilenc és este hét óra között tart nyitva.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában