Helyi közélet

2012.03.06. 19:26

Szabadtéri tűzesetek adnak munkát a tűzoltóknak

Borsod-Abaúj-Zemplén - Bár valamicskét csökkent a szabadtéri tűzesetek száma, még mindig folyamatosan foglalkoztatják a tarlóégetők a tűzoltókat.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Bár valamicskét csökkent a szabadtéri tűzesetek száma, még mindig folyamatosan foglalkoztatják a tarlóégetők a tűzoltókat.

A múlt hétvégén rengeteg szárazfű-tűzhöz riasztották a tűzoltóságot, szombaton és vasárnap is száz körül volt a riasztások száma, melyek közül több komoly károkat eredményezett. Nem csak több száz hektárnyi terület égett feketére, de komoly anyagi kárral járó tüzek is fellángoltak.

Szombaton délután például az Auchan közelében lévő telephelyre terjedt át a tűz, ahol egy faház, három kisteherautó és három személykocsi égett ki. Mint Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa arról lapunkat tájékoztatta, az üggyel kapcsolatban a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás vétségének gyanújával ismeretlen tettes ellen indított eljárást. Az eset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

ÉM-SZP


Borsod-Abaúj-Zemplén - Bár tűzgyújtási tilalom van érvényben, még mindig sokan gyújtják fel a száraz leveleket vagy a tarlót.

Miskolc - A szomszéd udvaron álló melléképület gyulladt ki, a szél innen fújta át a lángokat.

Miskolctapolca, 2012. március 6., kedd (MTI) - Kigyulladt egy étterem kedden kora délután a miskolctapolcai elágazásnál, az egyetemváros közelében - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

Miskolc, 2012. március 6., kedd (MTI) - Vélhetően szándékosan gyújthatta meg a száraz füvet és az avart Miskolc egyik bevásárlóközpontja környékén egy ismeretlen, akit a rendőrség keres - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t kedden.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást gondatlanságból elkövetett közveszély okozás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Miskolc - Kigyulladt kedden délben az egyetemi elágazásnál lévő Murphy s Pub étterem - erősítette meg információinkat Rinyu Zsuzsanna, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában