Helyi közélet

2012.03.15. 14:48

Közgyűlést tartott az Ózdi Szívbetegek Egyesülete

Ózd - A huszonhét éves múltra visszatekintő Ózdi Szívbetegek Egyesülete - melynek jelenleg 77 fő tagja van - megtartotta évi rendes közgyűlését.

Ózd - A huszonhét éves múltra visszatekintő Ózdi Szívbetegek Egyesülete - melynek jelenleg 77 fő tagja van - megtartotta évi rendes közgyűlését.

A tagságot és a meghívott vendégeket,köztük Mixtai Pált az Ózdi Civil Kerekasztal Szövetség vezetőjét , Szabó Antalné az egyesület elnöke a rendezvény levezető elnöke köszöntötte.Miután ismertette a napirendi pontokat felkérte Valluchné Mezei Ibolya titkárt,hogy tartsa meg beszámolóját az elmúlt év tevékenységéről. A titkár asszony bevezetőjében egyebek között elmondta,hogy az egyesület működtetésének anyagi bázisa több részből állt: önkormányzati támogatás,adományok,felajánlások,pályázati pénzek és a tagdíjak. Elmondta azt is,hogy a klubélet előre megtervezett programok alapján zajlott ,sikeresen.Heti rendszerességgel voltak vendég előadói az egyesületnek az élet különböző terülteiről.Több esetben vett részt a tagság 1-3 napos kiránduláson és szabadtéri rendezvényen. Összegezésül a titkár elmondta,hogy szines,változatos,eredményes esztendőt tudhatnak maguk mögött. Majd az elkövetkezendő időszak terveit vázolta,kiemelve a pályázat készítés fontosságát.Továbbá fontosnak tartja az egészségmegőrzés érdekében azt is,hogy minden klubfoglalkotzás előtt legyen vérnyomásmérés.

A titkári beszámoló után a gazdasági és az ellenőrző bizottság jelentését hallgathatták meg a jelenlévők. Ezt követően egy új vezetőségi tagot is választottak Sulyok Istvánné személyében.

A hozászólások folyamán Mixtai Pál a támogatásáról biztosította az egyesületet. A hivatalos rész után Valluch Ede az egyesület menedzsere virággal köszöntötte a hölgyeket a Nőnap alkalmából. A rendezvény a Szívhimnusz közös eléneklésével zárult.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában