Helyi közélet

2012.02.15. 13:08

A négy szaxofonos Miskolcon

Miskolc. A Miskolci Szimfonikus Zenekar következő bérletes kamarakoncertjén a Budapest Saxofone Quartettet látja vendégül.

Miskolc. A Miskolci Szimfonikus Zenekar következő bérletes kamarakoncertjén a Budapest Saxofone Quartettet látja vendégül. Az együttes tagjait a hazai szaxofonosok legjobbjai között tartják számon, a hazai sikerek mellett pedig nemzetközi kamarazenei versenyeken és fesztiválokon is kiemelkedtek teljesítményükkel. A szakmai színvonal mellett az együttes tagjai kitűnnek színpadi jelenlétükkel is: koncertjeik műsorát saját készítésű koreográfiákkal is színesítik, így nyújtva sokrétű élményt hallgatóiknak. A kvartett eredményes munkájának és sikereinek köszönhetően 2004-ben hazánkban is elindult a közép- és felsőfokú klasszikus szaxofonképzés. Miskolci koncertjük február 16-án, este 7 órától kezdődik a Művészetek Házában. Jegyek 1600 forintos áron vásárolhatók a Művészetek Háza jegypénztárában.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában