Helyi közélet

2012.01.18. 13:56

Zöld Nyíl: Nem adja fel az Ansaldo

Miskolc - Nem fogadja el a KDB döntését az olasz AnsaldoBreda, tájékoztatta  az Észak-Magyarországot Yosef Béla Dávid, a cég magyarországi képviselője. Mint mondta a határozatot Brüsszelben, az európai bíróságon támadják meg.

Miskolc - Nem fogadja el a KDB döntését az olasz AnsaldoBreda, tájékoztatta  az Észak-Magyarországot Yosef Béla Dávid, a cég magyarországi képviselője. Mint mondta a határozatot Brüsszelben, az európai bíróságon támadják meg. Szerintük a döntés nincs összhangban a Magyarországon érvényes közbeszerzési törvénnyel, abban ugyanis szerepel a kirívóan alacsony ár fogalma, ez alapján a Ganz Skodát ki kellett volna zárni az eljárásból. Yosef Béla Dávid szerint ha Brüsszelben nyernek, akkor annak eredményeként elveszhet az uniós támogatás, amelyeket a villamosokra megvásárlására kap a város.

 A Közbeszerzési Döntőbizottság szerdán délelőtt hozta nyilvánosságra határozatát a miskolci villamostender ügyében, ebben elutasította az AnsaldoBreda jogorvoslati kérelmét. Az olasz cég ugyanis megtámadta a miskolci önkormányzat azon döntését, miszerint a Ganz Skodát nyilvánította nyertesnek a miskolci Zöld nyíl villamosprojekt kapcsán beszerzendő villamosok legyártására kiírt közbeszerzési eljárásban.

ÉM-HM


Miskolc - Elutasította az AnsaldoBreda jogorvoslati kérelmét is a Közbeszerzési Döntőbizottság a miskolci villamostender ügyében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában