Helyi közélet

2011.12.30. 13:09

Diósgyőri focista öltötte magára a MOB londoni formaruháját

A Magyar Olimpiai Bizottság bemutatta a 2012-es, londoni ötkarikás játékok hazai formaruháit.

A Magyar Olimpiai Bizottság bemutatta a 2012-es, londoni ötkarikás játékok hazai formaruháit.A kollekció prezentálására többek között Kovács Zsoltot, a DVTK volt védőjét – aki jelenleg kölcsönben szerepel a Soroksár NB III-as szerepel – kérték fel. A nem mindennapi történetet így idézte vissza a 19 esztendős játékos:

– Az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy jelentkezzek egy divatbemutató irodában. Ezt meg is tettem: mire először „ellenőriztek” a facebookon, majd megkérdezték, hogy lenne-e kedvem a modellkedéshez? Igennel feleltem, ezért regisztráltak, felvették az adataimat, megnézték a képeimet, majd közölték: ha lesz számomra munka, értesítést küldenek.

sms-ben

A labdarúgó – aki a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola reklámszervező szakmenedzseri szakán tanul – ezután elmondta: az iroda küldött a telefonjára egy sms-t, amelyben a „feladó” azt kérdezte tőle, hogy meg tudna-e jelenni az olimpiai formaruha bemutatóján?

– Természetesen örömmel mentem – folytatta Kovács Zsolt. – Felöltöztettek, majd egy fotóterembe vonultunk és elkészültek a felvételek, amelyek láthatók a www.mob.hu-n, a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos honlapján.

Hogyan tovább? A kölcsönadott diósgyőri focista Miskolcon szilveszterezik hajdani játékostársaival, később pedig a vizsgáira összpontosít. Négyet már letett és abban bízik, hogy a még előtte tornyosuló akadályokat is átugorja. Aztán várja, hogy újabb modellkedésre kérjék fel.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában