Helyi közélet

2011.11.28. 16:49

DVTK - FTC: Nagyobb zűrök nem voltak

Miskolc - A várakozásokkal ellentétben meglehetősen nyugodtan fogadták a szurkolók a vasárnap esti DVTK-FTC mérkőzés eredményét.

Miskolc - A várakozásokkal ellentétben meglehetősen nyugodtan fogadták a szurkolók a vasárnap esti DVTK-FTC mérkőzés eredményét. A rendőrség összesen kilenc személyt állított elő, többségükkel szemben garázdaság, két szurkoló ellen rendzavarás szabálysértés miatt indítottak eljárást. Hat drukkert a stadionnál, illetve a létesítmény közvetlen közelében, míg a többieket – úgy két órával a meccs után – egy benzinkútnál csípték fülön. A kilenc személy közül öten kerültek szabálysértési őrizetbe.

ÉM-SZP


Miskolc - A vasárnap esti Diósgyőr - Ferencváros  NB I-es labdarúgó mérkőzésen a vendégszurkolók sokáig nem elsősorban csapatuk buzdításával voltak elfoglalva, hanem a hazai szurkolókat mocskolták.

Miskolc - Hiába vezetett kétszer is a labdarúgó NB I 17. fordulójában a Diósgyőri VTK a Ferencváros ellen, a piros-fehérek több, mint 10 ezer drukkere szomorúan mehetett haza a vasárnap esti hidegben, hiszen a zöld-fehérek megfordították a találkozót, és 3-2-re nyertek.

Miskolc - A pályán nagy csata zajlott a győzelemért, de a szurkolók ezúttal „példásan” viselkedtek, mindössze négy főt kellett őrizetbe venni garázdaság miatt.

"Sok ostobaságot követtünk el, ezzel pedig felhoztuk az FTC-t" - nyilatkozta Benczés Miklós a Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC összecsapás után.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata az ősi rivális Ferencvárosi TC együttesét fogadta vasárnap 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában