Helyi közélet

2011.09.29. 16:20

"Nem veszi meg Miskolc a Juno szállodát"

Miskolc - "Valótlan hír látott napvilágot az egyik internetes portálon. Nem igaz, hogy a Miskolci Önkormányzat megveszi a Juno szállodát!" - tájékoztatta a Borsod Online-t Lengyel Katalin, a Miskolci Városfejlesztési kft. ügyvezetője.

Miskolc - "Valótlan hír látott napvilágot az egyik internetes portálon. Nem igaz, hogy a Miskolci Önkormányzat megveszi a Juno szállodát!" - tájékoztatta a Borsod Online-t Lengyel Katalin, a Miskolci Városfejlesztési kft. ügyvezetője."A hír, ami Tapolca fejlesztésével kapcsolatban jelent meg az Északhirnök portálon, nem felel meg az igazságnak." - írja közleményében Lengyel Katalin, a Miskolci Városfejlesztési kft. ügyvezetője. "Az újságíró - bár név szerint említett - nem kérdezett meg az „információ” igazságtartalmáról. Ha ez megtörtént volna, akkor hiteles információkkal tudott volna szolgálni olvasóinak."

"A „más forrás” ezáltal az olvasókat is tévútra vezette. Az önkormányzatnak nem áll szándékában sem a Juno, sem a strand sarkán található félig készült szálloda megvétele, ilyet az egyeztetés alatt álló anyag sem tartalmaz. Ha az anyag szakmai egyeztetése befejeződik, az újságírókat és rajtuk keresztül a lakosságot is tájékoztatni fogjuk.

Miskolc Város vezetése semmilyen lépést nem tesz úgy, hogy ne kérje ki a város lakóinak véleményét, bizonyítja ezt a különböző fejlesztési témákban már megtartott fórum és egyeztetés. A jövőben is hasonló módon fogunk eljárni."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában