Helyi közélet

2011.08.29. 08:29

Mi történt augusztus 28-án Borsod-Abaúj-Zemplénben?

Itt megnézheti, mi minden történt augusztus 28-án, vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Itt megnézheti, mi minden történt augusztus 28-án, vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.Megkérdeztük: Hogy telt az idei nyár?

Miskolc - Olvasóinkat kérdeztünk, kinek hogyan telt a nyár.

A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoport 2. fordulójában vasárnap négy meccset játszottak.

Sárospatak - A sok-sok ünnepi esemény közül augusztus 20-án kiemelkedett Sárospatakon egy történelmi jelenet, amikor a kijevi nagyfejedelem, Bölcs Jaroszláv lánya, Anasztázia a Bodrog folyón megérkezett kíséretével Sárospatakra, s ott a I. András fogadta őt.

Putnok - Megszépül, és új arculatot kap a település belvárosa.

A labdarúgó megyei I. osztály 3. fordulójában öt meccset rendeztek meg vasárnap.

A labdarúgó Heves megyei II. osztály Keleti csoport 2. fordulójában idegenben nyert a BLASE.

Miskolc - Vita kezdődött az Észak-Magyarország levelező fórumán, az Agorán annak apropóján, hogy nem volt Miskolcon idén tűzijáték augusztus 20-án (az állam a fővárosban, Debrecenben és Baján támogatta ezt a látványosságot, de az anyagi nehézségek ellenére számos településen fellőtték a petárdákat – emlékeztetnek a hozzászólók).

A labdarúgó NB III Mátra csoport 2. fordulójában vasárnap hazai pályán nyert simán a DVTK tartalékcsapata.

Hét találkozót játszottak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjának vasárnapi mérkőzésein.

Öt meccset rendeztek a labdarúgó megyei II. osztály Keleti csoportjában vasárnap

A Család éve jegyében egyházközségi találkozót tartottak Hangonyban a római katolikus templom kertjében,ahol hat egyházközség képviseltette magát. ( Ózd-Bolyok,Domaháza,Hangony,Kissikátor,Ózd-Szentsimon,Sajópüspöki )

Ózd - A közelmúltban megtörtént Sajópüspök hösök terének szilárd burkolatúvá tétele,a római katolikus templom szomszédságában.

Ózd - Új parókusa van az Ózdi Görög Katolikus Egyházközségnek Orosz István személyében akit 1990-ben szenteltek pappá Ungváron.Ezt követően Kárpátalján és Bekecsen szolgált.

Szaharai hőség, több ezer diósgyőri fanatikus, "vízágyú" a tűzoltóktól, káprázatos Luque-bomba és mámorosan ünneplő piros-fehér drukkerek a szombati újabb DVTK-győzelem után. Nézze meg Ön is a DVTK - Siófok meccs felvételeit!

Ózd - Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes,közigazgatási és igazságügyi miniszter, hazánk köztársasági elnökének megbízásából,állami ünnepünk,augusztus 20-a alkalmából kitüntetéseket adott át egyházi személyeknek (is).

Ózd - Az Ózdon élő özvegy Farkas Zoltánné (Marika néni ) egy szép régi szobrot ajándékozott az ózd-bolyoki Rózsafűzér Királynéja templomnak,amely a Szüz Anyát ábrázolja karján a Kisjézussal.(Ez hasonmása a Mátraverebély- Szentkút templomában látható egyik ilyen szobornak.)

A hatalmas hőségben is volt ereje a Diósgyőri VTK-nak, hogy megfordítsa a mérkőzést a BFC Siófok ellen, így újabb hazai győzelemmel örvendeztették meg Benczés Miklós legényei a diósgyőri fanatikusokat. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja?

Miskolc - Szent István u. 17. és környékét teljesen belepték a zöld tetűk! - írja olvasónk

Miskolc - Volt, aki 10 éve, volt, aki 50 éve végzett a Miskolci Egyetemen, de az újratalálkozásnak mindenki örült.

Kiss Pál Tamás, a GP3 versenysorozat Belga Nagydíján szombaton a 17., vasárnap a 14. lett.

Bükkzsérc - Országos Favágóversenyt és Találkozót rendeztek szombaton, Bükkzsércen.

Miskolc - Megvették már az iskolatáskába valót? Van, aki igen, de van, aki azt sem tudja még, mit kell.

Miskolc - A napokban kiderülhet, melyik cég gyárthatja Miskolc új villamosait.

Miskolc - Nati 28 éves, a miskolci rendészeti szakközépiskolában végzett,szabadidejében sokat sportol, szeret futni, kangoo-ra járni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában