Helyi közélet

2011.07.15. 08:29

Mi történt július 14-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Tokaj, Rakamaz – Az igaz fesztivál-életérzést kerestük a Hegyalján csütörtök kora este. Az alapszabályokra hamar ráleltünk.

Miskolc - Jelenleg nem mérlegelhetnek, minden igénylőnek jár az engedély, ha fizet.

Miskolc - Csütörtökre virradóra elhagyta az Inform miskolci garázs-raktárát a karvaly.

Miskolc - Ha nem is döntött csúcsot a csütörtöki hőség, nehezen lehetett leviselni.

Kurityán - Csaknem tízmillió forintot nyert pályázaton a Kurityánért Alapítvány a község négy felekezet által használt evangélikus templomának külső felújítására, tudtuk meg Icsó Miklósnétól, az alapítvány kuratóriumának elnökétől, aki a templomfelújítással ...

Tokaj, Rakamaz – A fesztivállakók már hangolódnak az esti koncertekre és a Hegyalja-őrület már magával ragadta a csütörtökön érkezőket is.

Kurityán, Miskolc - A közelmúltban ismét otthonában támadtak meg egy idős férfit, ezúttal Kurityánban.

Miskolc - A belvárosban történt baleset miatt (rendőrautó ütközött villamossal) nem közlekedik a villamos. Helyette villamospótló autóbuszok járnak a villamos teljes vonalán még előreláthatólag két órán keresztül.

Miskolc - Jogerős ítéletében megalapozatlannak ítélte és elutasította a Munkaügyi Bíróság Jakab Péternek, a Jobbik önkormányzati képviselőjének a Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Szakiskola, Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ellen benyújtott keresetét, és arra kötelezte, hogy százezer forintot fizessen az iskolának – jelentette be sajtótájékoztatóján csütörtök délelőtt Szegedi Márton, a Jobbik miskolci elnöke és Jakab Péter.

Tokaj, Rakamaz – Borospincékben és a Tisza parton hűsölnek a fesztiválozók.

Miskolc - Súlyos baleset történt Miskolc belvárosában csütörtök délután.

Bőcs - A bőcsi női csapat bennmaradt a másodosztályban, de csupán a megyei bajnokságban indul.

Miskolc - Érdekes nyári kezdeményezésbe fogott az Észak-magyarországi Informatikai Klaszter Miskolcon.

Miskolc - Szombaton 17 órakor kezdődik a magyar salakmotoros egyéni bajnokság 2. fordulója, Miskolcon.

Rakamaz, Tokaj – Szerda délután, a Hegyalja Fesztivál kapunyitására már 15 ezren érkeztek meg a fesztiválra, és estig folyamatosan növekedett a fesztiválozók száma. Nem véletlen az érdeklődés: a Hegy’ Nagyszínpadon a Scooter lépett fel, a Pepsi Nagyszínpadon pedig az Airbourne.

A Megyei Közlekedésbiztonsági Alapítvány tárgyjutalom vásárlására 30-30 ezer forintot adott át a kuratórium februári döntése nyomán most csütörtökön két önkéntes segítőjének, Klusóczki Bertalannénak és Tyukodi Dórának - fotónkon ő látható, jobbján Bikki János kuratóriumi elnökkel, balján Szilágyi Ferenc alapítványi titkárral és (távolabb) Kovács Béla megyei közbiztonsági igazgatóval.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Az elmúlt napok hőségét rendkívülinek éreztük. Valóban nem volt még ilyen megyénkben?

Miskolc, Diósgyőr - Következő látványos fázisába érkezett a Tiszai pályaudvar és a Diósgyőri vár között kiépítésre kerülő bicikliút.

Miskolc - A Szent István tér az életnek adjon teret-ezzel a javaslattal fordult a miskolci városvezetéshez a Maradj Miskolcon Alapítvány

Miskolc - A feljelentést elutasította és megszüntette a nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Mokrai Mihály „Visszaélés közérdekű adattal vétség miatt” tett feljelentése tárgyában.

Forró - Szombaton benépesült a forrói általános iskola udvara.

Ózd - Az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata július utolsó napjaiban kezdi meg a felkészülést az NB I/B-s bajnokságra.

Tokaj, Rakamaz, Hegyalja - Tudjátok hány elemből áll egy színpad? Mi nem, de megmutatjuk nektek azokat, akik tudják - a színfalak mögött.

Miskolc, Bőcs - Hét éve, azaz 2004 júliusában alakult meg a Miskolc Kistérség Többcélú Társulás. Ez alkalomból kihelyezett társulási tanácsülést tartottak szerdán Bőcsön, a Faluházban.

Berente - A beszállítók kétségbeesésükben már feljelentést is tettek, de eddig csak „aprópénzhez” jutottak.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Látszanak az első eredményei a megyei munkaügyi programoknak.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Az idén csak kilencnapos lesz a Zempléni Fesztivál, ám gazdag programmal.

Miskolc, Sajóhídvég - Nem kell már félni Sajóhídvégen és környékén, hiszen újabb uzsorásokkal szemben indított eljárást a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A négy gyanúsított az úgynevezett uzsorakölcsönökkel a megfélemlített sértettek rászorult helyzetét használta ki, így súlyos nélkülözésnek tették ki őket és családtagjaikat.

Tokaj - Frenetikus hangulatban telt szerda este a Hegyalja Fesztivál nyitónapjának legfőbb attrakciója, a Scooter koncert.

Miskolc - Hivatalosan is bejelentették: lesz Miskolcnak élvonalbeli női kosárlabdacsapata a 2011/12-es évadban.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt szerdán Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A közelmúltban Kurityánból érkezett telefonon bejelentés, miszerint az éjszakai órákban egy idős férfit saját lakásában többen bántalmaztak és kiraboltak.

Miskolc - Elutasította a bíróság a volt holdingvezér keresetét, aki még nem döntött, fellebbez-e.

Miskolc - A parlament munkáját értékelte Gúr Nándor, az MSZP megyei elnöke, országgyűlési képviselő szerdán Miskolcon.

Miskolc - Nyugat felől egy frontrendszer közeledik, amely megyénket várhatóan pénteken éri el. A frontrendszer előtt dél, délnyugat felől forró, eleinte még száraz levegő érkezik fölénk - Bujdosó Bence amatőr meteorológusunk előrejelzése.

Miskolc - Dr. Kemény Dénes egykori segítője lehet a miskolci vízilabdasport szakmai irányítója.

Miskolc - Rossz húzásnak bizonyult figyelmen kívül hagyni a műszaki ellenőr utasításait.

Sajószentpéter - Nóri 16 éves sajószentpéteri gimnazista nagyon örül, hogy nővérével érkezett a fotózásra. A felvételeket barátjának és szeretteinek küldi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában