Helyi közélet

2011.07.01. 12:46

100 Folk Celsius (Nem)Csak felnőtteknek!

Kazincbarcika – Még két nap van hátra a Borsodi Művészeti Fesztiválból, pénteken négy, szombaton pedig két program várja majd a nagyérdeműt.

Kazincbarcika – Még két nap van hátra a Borsodi Művészeti Fesztiválból, pénteken négy, szombaton pedig két program várja majd a nagyérdeműt.Ahogy várható volt: a Csík zenekar fantasztikus sikerével zárult a csütörtök este Kazincbarcikán, majd pénteken Berentén, Dubicsányban, Radostyánban és Kazincbarcikán folytatódik tovább a fesztivál.

Este 6 órakor két helyszínen két program veszi kezdetét: Berentén, a művelődési ház melletti téren a Folk Error együttes koncertje lesz. A népzenei alapokra építő és azokat könnyűzenei érzésekkel vegyítő zenekar újszerű előadását díjtalanul tekintheti meg a közönség. A koncertre Kazincbarcikáról 17.30-kor BMF-es különbusz indul.

Dubicsányban a „kis-fesztiválban”, vagyis a Fignár Fesztivál Udvarban a Vodku zenekar Cseh Tamás estje lesz, ami szintén sikerre van ítélve…

A radostyáni Malom Klub udvarán péntek este 7 órától a 100 Folk Celsius koncertje népesíti majd be, az amúgy csendes Pitypalaty-völgyi kis falut. A közönség egy klasszikus country-estre számíthat, melyen a leghíresebb „tábortűz-dalok” is felcsendülnek majd. Az est előzenekara a Room 66 lesz, majd a nagy koncert után 23 órától rockbuli várja a szórakozni vágyókat egészen hajnalig.

A nap záróeseménye a fesztivál-központban, Kazincbarcikán lesz, az Egressy színháztermében az After Crying együttes koncertje 20.30-kor kezdődik. A díjtalanul megtekinthető fesztivál-program ötödik alkalommal tér vissza a városba, ami a formáció sikerét és időtállóságát mutatja.

Fontos információ, hogy a szombati gyerekprogramra még korlátozott számban vannak jegyek; az esti zárásra pedig, a Lázbérci-Víztározó gátjánál megrendezendő Napoleon Boulevard koncertre a hely szinte korlátlan befogadóképességgel rendelkezik.

További infó: www.egressy.hu, www.kvtv.hu és www.opont.hu/bmf_2011.php

- G. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában