Helyi közélet

2011.06.07. 19:23

Engedély nélküli horgászokat, halászokat értek tetten Borsodban

<p>Miskolc (MTI) - Engedély nélküli horgászokat, halászokat ért tetten a horgászkommandónak elnevezett rendőri csapat a múlt hétvégi razziája keretében Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - tájékoztatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.</p>

Közlése szerint Tiszaújváros térségében földön és vízen egyaránt razziáztak a rendőrök, a halőrök, az akcióban részt vettek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vízi rendészetének munkatársai is.

Dobi Tamás hozzátette: az ellenőrzés célja az engedély nélküli horgászok, halászok, a tiltott helyen fürdőzők, továbbá a gátáthajtási engedéllyel nem rendelkező gépjárművezetők tettenérése volt.

Az akció során csaknem 50 embert ellenőriztek. Ennek nyomán 8 embert pénzbírsággal sújtottak, 4 ember ellen pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek. Egy ember kocsijában ismeretlen eredetű növényszármazékot találtak a rendőrök, a férfit előállították.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában