Helyi közélet

2011.03.04. 12:55

Helyreigazítás

<p>Miskolc - A G.T. Personum Tréning és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság megdöbbenéssel értesült a 2011. február 2-án www.boon.hu (Borsod Online) – internetes honlapon közzétett ,,Miskolc Holding: 30 milliárdos adósság” ill. ,,Hivatalos közlemény a Miskolc Holding átvilágítása kapcsán” és ,,Miskolc Holding átvilágításának eredménye” elnevezésű hivatalos közleményekről, amelyben a Társaságot a közleményekhez ,,A már folyamatban lévő büntetőügyek listája. A jóerkölcsbe ütköző ügyek listája.” – felirat alatt csatolt excel táblázatban szereplő felsorolásban említették.</p>

A hivatkozott lista szövegkörnyezete, a lista elnevezése, a közlemények tartalma a listában említett tényeket hamis színben tünteti fel és egyértelműen arra utal, hogy Társaságunk ,,lehetőségekkel élt(ek) csupán”, jogtalanul, jóerkölcsbe ütköző módon tett szert anyagi előnyökre és ezzel megkárosította a várost és a tisztességes adófizető polgárokat.

Ez a fajta ,,feketelistába” sorolás Társaságunkra nézve különösen méltánytalan, sértő és megengedhetetlen és alkalmas lehet arra, hogy Társaságunk piaci megítélését, ügyfeleinkkel kialakított üzleti kapcsolatainkat hátrányosan befolyásolja.

Társaságunk valóban  2009-2010-es években rendszeresen tartott az MVK Zrt.-nek vezetői tréningeket, ahogy ezt teszi az ország több pontján is különböző nagyobb vállalatok közép-felsővezetése számára. Szolgáltatásainkat a megrendelő – jelen esetben az MVK Zrt. – igényének megfelelően magas színvonalon, csaknem húszéves szakmai tapasztalat és know how felhasználásával végeztük, végezzük. Munkatársaink valamennyien pszichológusok és közgazdászok, akik hosszú évek óta elismert szakértői a vezetésfejlesztésnek.

Az MVK Zrt.-nél megrendezésre került tréningek költsége, díjazása teljes mértékben az átlagos piaci viszonyokhoz igazodott.

Fentiek alátámasztására Társaságunk vezető tisztségviselői, egyben tulajdonosai bármikor szívesen és készségesen hozzájárulnak a hivatkozott ügyekben való átfogó felülvizsgálathoz mind pénzügyi mind szakmai/tartalmi vonatkozásban.

A G.T. Personum Kft. mindezek alapján határozottan visszautasítja a tények hamis színben való feltüntetését és azt az állítást, mely szerint jóerkölcsbe ütközően járt volna el.

Megdöbbenésünket írásban jeleztük a város vezetése és az érintett MVK Zrt. felé is.

- G.T. Personum Kft. -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában