Helyi közélet

2010.11.26. 14:04

Ünnepi műsor az éltes korúak tiszteletére

<p>Gesztely - Gesztely községben immár sokadik alkalommal került megrendezésre az Idősek Napja.</p>

A településen - a 60 év feletti nőket és a 62 év feletti férfiakat alapul véve - mintegy 450 időskorú él. A rendezvénynek a település szép új iskolája adott otthont, ahová sorakoztak is szép számmal az éltes korúak – ki autóval, ki gyalogosan, kit az önkormányzati autó hozott.
Megtisztelte a rendezvényt jelenlétével Csöbör Katalin országgyűlési képviselő is. Simon István polgármester köszöntötte a település legidősebb lakóit, majd azt a 7 házaspárt, akik idén ünnepelték az 50. házassági évfordulójukat:
Bakó Sándor- Kovács Veronika
Gonosz János- Juhász Piroska
Hallgató Lajos- Kocsis Erzsébet
Hegedűs Ferenc- Gaskó Ilona
Huszár Ferenc- Simon Margit
Lénárt Sándor- Víg Margit
Simon András- Gaskó Mária Erzsébet.
Az 50. házassági évfordulójukat ünneplőknek szóló „meglepetés vers” Czövek Csenge tolmácsolásában mindenki szívét megdobogtatta. A műsor részeként felléptek a gesztelyi Liliomoperett, a Csokonai népdalkör, a gesztelyi néptáncosok.
A Kavasánszki Letícia szavalata, a Kónya Fanni és Bianka éneke, Bóta Brigitta-Kiss Renáta duettje könnyet csaltak a szépkorúak szemébe.
Minden fellépő és szervező a rendezvény sikeréhez szívét- lelkét beleadva járult hozzá, hogy egy kellemes, önfeledt délutánt tölthessenek együtt a gesztelyi éltes korúak.
Köszönet érte!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában